0

Jobba med oss!

Stockholms feministiska filmfestival söker just nu förstärkning till arbetet med 2020 års festival. Vill du jobba med filmprogram, kommunikation eller webbutveckling? Vi söker just nu efter personer för stora och små uppdrag. Om du vill vara med och arbeta för jämställdhet inom film vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Lediga tjänster och uppdrag

Kommunikatör
Som kommunikatör har du övergripande ansvar för kommunikation kring festivalen och producerar text och innehåll till hemsida och sociala medier samt ansvarar för presskommunikation. Du arbetar med att marknadsföra filmer och evenemang gentemot festivalens målgrupper. Vi söker dig som har utbildning inom kommunikation eller marknadsföring, är en duktig skribent, har god vana av PR och att publicera material för webb och sociala medier. Du får gärna ha erfarenhet av ideellt engagemang och självklart har du ett stort intresse för film och feminism!

Tidsbegränsad anställning (50–100%*) 3 januari – 3 mars 2020.

Festivalkoordinator
Som festivalkoordinator hjälper du till med det praktiska arbetet i slutskedet av festivalen och är platsansvarig under festivaldagarna. Du ansvarar för volontärer, håller kontakt med inbjudna gäster, bistår i arbetet med biljettförsäljning och administration. Koordinatorsrollen är flexibel, och du förväntas hjälpa till med allt från högt till lågt. Vi söker dig som har erfarenhet av planering och koordinering av projekt. Erfarenhet av Adobe CS och marknadsföring är meriterande.

Tidsbegränsad anställning (50–100%*) 3 januari – 3 mars 2020.

Webbutvecklare
Festivalen söker webbutvecklare som kan hjälpa till med utveckling av festivalens hemsida under hösten (flexibla datum). Arvode utgår.

Praktikant
Som praktikant bistår du i arbetet med program, jämställdhetsgranskningar, kommunikation och administration. Du är projektledningens högra hand men får gärna komma med egna idéer kring hur festivalen kan utvecklas!

Praktiken är tidsbegränsad mellan den 3 januari – 3 mars 2020 (datum är flexibla). samt på hel- eller deltid beroende på den sökandes möjligheter och önskemål.

Volontärer
Festivalen tar emot volontärer under hela året för hjälp med stora och små insatser. Som volontär inför festivalen kan du till exempel hjälpa till med filmprogram, jämställdhetsgranskningar och marknadsföring. Som volontär under festivaldagarna bistår du i arbetet med att hjälpa besökare och gäster i samband med filmvisningar samt hjälper till med biljettförsäljning, mingel och events. Alla insatser är välkomna, stora som små!

Skicka ansökan till info@sthlmfemfilm.se senast 20 oktober 2019. Som volontär räcker det att skicka ett mail och anmäla intresse, vi tar emot förfrågningar löpande. Har du frågor kring ovanstående tjänster och uppdrag, kontakta festivalchef Stephanie Thögersen, stephanie@sthlmfemfilm.se.

*Festivalen väntar svar från bidragsgivare. Vi håller kontakt med alla sökande och meddelar så snart vi får svar.