Sommarbio: Så länge hjärtat kan slå Den 14 juni arrangerade Stockholms feministiska filmfestival en förhandsvisning av sommarens bästa film: Så länge hjärtat kan slå, i regi av Katell Quillévéré. Missa inte biopremiären den 30 juni!

Den 14 juni arrangerade Stockholms feministiska filmfestival tillsammans med Scanbox Entertainment och Sekwa förlag en förhandsvisning av det franska dramat Så länge hjärtat kan slå i regi av Katell Quillévéré.  Filmvisningen följdes av ett samtal om organdonation med organisationen MOD. Många hade frågor och funderingar kring organdonation efter att ha sett filmen och hört MOD berätta om sitt arbete. Tack för alla engagerade diskussioner! Mer info om MODs arbete finns här.

Filmen har biopremiär 30 juni 2017. Missa inte!

Se trailer här:

 

Filmen är baserad på den prisade romanen Att hela de levande av Maylis De Kerangal. Läs mer om boken här.